Handelsbetingelser

Ydelser og produkter sælges af:

Happy Bosses Aps
Navervej 20 B
7000 Fredericia
CVR nr. 38328174
Kontakt: info@womangourmet.com

Alle vores produkter sælges via denne hjemmeside. Online-delen af produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, primært billetter/kvittering for tilmelding til vores arrangementer. Alle produkter kan købes og betales med både VISA, MasterCard & Mobilepay. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer, og alle priser angives i DKK.

Produkter
Der er 14 dages returret på tilmelding til arrangementer, medmindre arrangementet afholdes inden udløb af den 14 dages returret.
Vi tilbagebetaler ikke penge i tilfælde af at du bliver forhindret i at deltage ved vores arrangementer – hverken i tilfælde af sygdom eller andet fravær.
Alle datoer, tidspunkter samt lokationer for arrangementer er med forbehold for ændringer. Vi forbeholder os desuden retten til at aflyse arrangementer ved for få tilmeldte, samt at afvise tilmeldinger, der ikke falder indenfor kriterierne.
Ved medlemskab i WomanGourmet kan du deltage i vores arrangementer (bemærk der kan være egenbetaling ved nogle af arrangementerne, som skal betales for deltagelse), så længe du er medlem. Ved udmelding mistes adgangen til at købe billet til disse arrangementer.

Arrangementer
Ved køb af billetter til womanGourmet arrangementer er tilmelding bindende. Jf. Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten, og vi refunderer derfor ikke billetten, hvis du fortryder eller bliver forhindret i at deltage i et event. Deltagere til arrangementer i WomanGourmet accepterer, at eventuelle fotos fra arrangementet bruges til markedsføring af WomanGourmet.
Betalingsoplysninger er altid krypterede.
Bliver et arrangement aflyst eller udskudt pga. udefrakommende hændelser, kan deltagere få refunderet deres billetter mod et administrationsgebyr på kr. 49,-

Vi hader også spam, og du kan når som helst framelde dig alle mails fra os via linket, som findes i bunden af alle mails, som vi sender ud via Mailchimp.

E-mails
Womang Gourmet / Happy Bosses ApS kan ikke tage særlige forholdsregler til forskellige spamfiltre mv., så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, så er du dog mere end velkommen til at skrive til info@womangourmet.com – og husk at tjekke dit spamfilter inden da. Du modtager også kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering.

På denne hjemmeside kan der benyttes Visakort, MasterCard og Mobilepay som betalingsmiddel. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

WomanGourmet Happy Bosses ApS gemmer ikke hverken kortnummer, udløbsdato eller kontrolcifre i web-forretningens systemer.

Når du melder dig ind i WomanGourmet, giver du samtykke til, at WomanGourmet og dennes partnere må sende dig nyhedsmails, invitationer til arrangementer og markedsføring. Samtykket følger navnet WomanGourmet og er ikke begrænset til CVR-nr. 38328174 – flyttes Womangourmet over i et selvstændigt selskab følger dette samtykke med.